Recept
Palačinky s masem jsou vydatnou svačinou pro všechny příležitosti. Jsou vhodné na cesty i do práce – jako oběd.
Složitost: střední Kalorie: 105.00 kcal/porce Porce: 12 Vaření: 30 min.PraženíNa pánviNádivkaSnídaněObědPalačinkyDruhý chodPečeníHlavní chodMasopustNa sváteční stůlPŘÍSADY PRO 12 PORCÍ1 vejce uvařené natvrdokoprmleté hovězí maso – 500 gsůl1 pálivá paprika v konzervěrostlinný olej – 2 polévkové lžíce. Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Na pánvi rozehřejte 1 lžíci rostlinného oleje a vložte do něj mleté maso.
Za stálého míchání a rozbíjení případných hrudek vařte 6 minut. Vejce oloupejte a rozmačkejte vidličkou.
Kopr omyjte, osušte a nasekejte. Pepř nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte mleté maso s vejcem, pepřem a koprem. Podle chuti osolte.
Krok 2
Upečte palačinky. Do středu každé palačinky dejte 2 lžíce náplně.
Palačinky srolujte do obálek.
Krok 3
Na pánvi rozehřejte zbývající olej a smažte palačinky po 1 minutě z každé strany.