Co funguje na křupavou strouhanku jiného než strouhanka – 4 chutné možnosti

Co funguje na křupavou strouhanku jinak než strouhanka – 4 chutné možnosti

V chlebíčku bude každý pokrm chutnější. Má to čistě kulinářský smysl: chlebíčkování nepropustí všechno teplo ze smažícího zařízení do výrobku. V důsledku toho se vnitřek rovnoměrně propeče a nevysuší se.

Maso, mořské plody a zelenina se obalují ve strouhance a mouce. Gastronom.ru pobídkajak zpestřit známé recepty.

Místo tradičních možností můžete vzít ovesné vločky. Dodají pokrmům příjemnou oříškovou chuť a jsou ještě užitečnější. Před použitím ovesné vločky rozemelte na konzistenci strouhanky a obalte v nich přípravky. Stejně dobré budou i quinoové vločky.

Místo pšeničné mouky použijte kokosovou mouku. Je méně kalorická a na mase a drůbeži vytvoří mega křupavou kůrku.

Japonská strouhanka panko je obdobou strouhanky, ale je nadýchanější a sypčí. Dokonale „leží“ na výrobcích a vytváří rovnoměrný tvar skořápky. Má jen jednu nevýhodu: panko se v obchodech dlouho shání. Jednodušší je objednat si ho na tržištích.

Dříve jsme našli 2 zaručené způsoby, jak vydržet dlouho konzervovat otevřený rajčatový protlak.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. #úsporná hostitelka #pomocné tipy #tajemství vaření #lifehacks**]. ?

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: