V chlebíčku bude každý pokrm chutnější. Má to čistě kulinářský smysl: chlebíčkování nepropustí všechno teplo ze smažícího zařízení do výrobku. V důsledku toho se vnitřek rovnoměrně propeče a nevysuší se.
Maso, mořské plody a zelenina se obalují ve strouhance a mouce. Gastronom.ru pobídkajak zpestřit známé recepty.
Místo tradičních možností můžete vzít ovesné vločky. Dodají pokrmům příjemnou oříškovou chuť a jsou ještě užitečnější. Před použitím ovesné vločky rozemelte na konzistenci strouhanky a obalte v nich přípravky. Stejně dobré budou i quinoové vločky.
Místo pšeničné mouky použijte kokosovou mouku. Je méně kalorická a na mase a drůbeži vytvoří mega křupavou kůrku.
Japonská strouhanka panko je obdobou strouhanky, ale je nadýchanější a sypčí. Dokonale „leží“ na výrobcích a vytváří rovnoměrný tvar skořápky. Má jen jednu nevýhodu: panko se v obchodech dlouho shání. Jednodušší je objednat si ho na tržištích.
Dříve jsme našli 2 zaručené způsoby, jak vydržet dlouho konzervovat otevřený rajčatový protlak.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. #úsporná hostitelka #pomocné tipy #tajemství vaření #lifehacks**]. ?