K receptu
Zkuste některá rána začít bezlepkovou snídaní. Například přípravou tvarohových koláčů z rýžové mouky. Takový pokrm vám pomůže nepřibrat kila navíc a objevit novou chuť. Chcete-li ho udělat ještě zajímavějším, přidejte do cheesecaků kokosové hobliny.
Komplexnost: Sušené sýry jsou velmi chutné, ale přesto jsou velmi chutné: snadno Kalorie: 249,46 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 20 min. B/L/U: 16.51 g/10.08 g/24.15TroubaTlakový hrnecSnídaněPečivoKastrolTvarohové koláčeDětské menuPŘÍSADY PRO 4 PORCE300 g tvarohu1 vejce60 g rýžové mouky30 g kokosových hoblin30 g hnědého cukru1 lžička vanilkového cukru0,5 lžičky prášku do pečivašpetka solik podávánídžem Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Ve velké míse smíchejte tvaroh a vejce a důkladně promíchejte mixérem. Přidejte kokosové hobliny, rýžovou mouku, prášek do pečiva a sůl, přisypte hnědý a vanilkový cukr a znovu promíchejte.
Mokrýma rukama vytvarujte malé kulaté tvarohové koláčky.
Krok 2
Z pečicího papíru vystřihněte kruh o velikosti vnitřního průměru pánve a položte jej na dno. Pánev s papírem mírně zahřejte a rozložte na ni tvarohové koláčky. Pečte na mírném ohni 5-6 minut a opatrně obraťte na druhou stranu.
strana. Pánev přikryjte pokličkou a pokračujte ve smažení cheesecaků dalších 5 minut, dokud nezezlátnou. Uspořádejte na talíře a podávejte s džemem.
UŽITEČNÝ TIP
Pro ještě jemnější tvarohové koláče můžete běžný tvaroh nahradit ricottou.
BTW
Na 100 g: 19,86 g bílkovin (24,83 % denní hodnoty)
– tuky 10,83 g (12,03 %)
– sacharidy 18,99 g (11,30 %)
– kcal 254,41 (14,13 %)
– sodík 157,17 mg (10,84 %)
– celkový obsah cukru 4,81 g (9,62 %)
– mastné kyseliny 7,35 g (36,75 %)
– vláknina 1,67 g (5,56 %)