V chladných zimních dnech nebo při nachlazení je kuřecí vývar skutečnou záchranou. Šéfkuchaři ho připravují obzvlášť chutný. Vše spočívá v jediné ingredienci.
Kuřecí vývar lze připravit mnoha různými způsoby. Někteří lidé do něj rádi přidávají kousky masa, zeleninu nebo nudle. A zkušení kuchaři používají také ocet. Kyselá složka, pokud se přidá ve fázi vaření, rozpustí pojivovou a chrupavčitou tkáň v mase, což zvýší bohatost pokrmu a jeho chuť.
Použít lze jakýkoli druh octa, od jablečného po bílý, poznamenali odborníci z Daily Wrap. Na 4,5-5litrový hrnec stačí pouze 1 polévková lžíce produktu. Vývar bude lepší, ale nebude v něm výrazná „octová stopa“.
Zároveň je prostě zbytečné přidávat ocet do zeleninových vývarů. Nejsou v něm žádné masové složky, které by mohly být přídavkem ovlivněny.
Již dříve Gastronom.ru vysvětlil, jak připravit průhledný vývar. Mnoho kuchařů se potýká s nadměrným zákalem. Především to kazí vzhled pokrmu. Kromě toho je zakalený vývar zpravidla tučnější.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. #ocet #kuřecí vývar**]. ?