Hejtmanův boršč

1230.jpg1230.jpg1230.jpg K receptu

Existuje nejméně 25 oficiálně uznávaných receptů na boršč: černigovský, hejtmanský, poltavský; zelený boršč, studený boršč; se sušenými švestkami a fazolemi….. A boršč můžete jíst od svítání do soumraku – i když mnozí lidé dávají přednost opačnému způsobu.

Složitost: Borsche se připravuje v restauracích, které jsou v centru města, a v restauracích, které jsou v centru města: střední Kalorie: 587,20 kcal/porce Porce: 6 Vaření: 1 ч B/L/U: 21.44 g/42.50 g/20.34VařeníRuská kuchyněUkrajinská kuchyněVečeřeBorščBoršč červenýPolévkaNa slavnostní stůlVánocePŘÍSADY PRO 6 PORCÍčesnek – 5 stroužků5-6 hrášků nového kořeníkořen petržele a bylinkyzelené fazolky1 velké rajče1 malá paprikalilek – 1 ks180 g rajčatového protlaku2 litry masového vývaruvelké brambory2 střední mrkvemalé cibulkyrostlinný olej – 3 polévkové lžíce.300 g zelí1 velká červená řepa2-3 bobkové listy150 g slaniny Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Zeleninu očistěte. Cibuli, mrkev, červenou řepu, papriku, zelí, lilek a brambory nakrájejte na kostičky.

Krok 2

Mrkev smažte 3 minuty na 2 lžících rostlinného oleje, přidejte cibuli a smažte další 2 minuty.

Krok 3

Přidejte nakrájená rajčata a rajčatový protlak. Vařte na mírném ohni 3 minuty, přidejte červenou řepu a vařte dalších 15 minut.

Krok 4

Uvařte vývar, vložte 4 lžíce podušené zeleniny a zelí. Vařte pod pokličkou na mírném ohni 7 minut, přidejte brambory a po 5 min. – lilku.

Krok 5

Po dalších 5 minutách vložte zbývající orestovanou zeleninu a fazole a společně vařte na mírném ohni dalších 10 minut. Petrželový kořen nakrájejte nadrobno a bylinky nasekejte.

Krok 6

Na zbylém rostlinném oleji osmahněte kořen a přidejte ho spolu s bylinkami do boršče. Odstavte z ohně, okořeňte slaninou, rozetřenou v hmoždíři s česnekem, přikryjte pokličkou a nechte 15-20 minut odstát.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: „Gastronome“, #5(28), 2004 #mrkev #fazole #zelo #kastoviny #baklajany #brambory #řepu #řepu #vaření #polévka #ukrajinská kuchyně #špikované maso******]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: