Složitost receptů: střední Kalorie: 493,73 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 40 min. B/L/U: 20.55 g/38.88 g/11.40TroubaVečeřeVečeřeDruhý chodKotletySekané kotletyHlavní chodPŘÍSADY PRO 4 PORCE500 g mletého masa500 g zeleninové směsi1 cuketa1 cibule2 stroužky česneku1 lžíce dijonské hořčice1 polévková lžíce olivového oleje1 lžička provensálských bylinek½ lžičky sušeného česnekusůl podle chutičerstvě mletý černý pepř Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Předehřejte troubu na 180 °C. Z pečicího papíru vytvořte 4 obálky.
Krok 2
Mleté maso osolte a opepřete. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a přidejte k mletému masu. Cuketu nastrouhejte, vymačkejte a přidejte k mletému masu. Promíchejte a vytvarujte kotlety.
Krok 3
Na zálivku smíchejte olivový olej, sůl, pepř, hořčici, česnek a provensálské bylinky.
Krok 4
Zeleninovou směs vložte do obálek, pokapejte dresinkem a navrch položte řízky. Obálky uzavřete a položte na plech. Vložte do trouby a pečte 30-35 minut. Kotlety a zeleninu přendejte na talíře nebo podávejte přímo v obálce.
KSTATI
Není ostuda používat přípravky a šetřit čas. Zde je například recept na kotlety z mletého masa v troubě na zeleninovém polštáři. Přistoupit ke kulinářskému počinu se doporučuje, mít v mrazáku připravenou zeleninovou směs z mletého masa. Vyrobené vlastníma rukama nebo zakoupené v obchodě – na tom nezáleží. Jako více známých. V přípravné fázi zbývá očistit a nakrájet cibuli a česnek, nastrouhat a vymačkat cuketu, vše smíchat s mletým masem – a můžete tvarovat kotlety. Mimochodem, zelenina je nejlepší přílohou ke každému masovému pokrmu. Vláknina pomáhá trávit bílkoviny a normalizuje metabolismus. Díky tomuto mega zdravému duu jsou pokrmy nejen vydatné, ale i zdravé.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: My Magnet #zdravý životní styl #druhý kurz***]. ?