Recept
Hlavním rysem tohoto detoxikačního salátu je zajímavý asijský dresink. Jsou v něm použity ingredience z japonské kuchyně a Japonci jsou známí jako národ dlouhověkých. takový salát lze dát i na slavnostní stůl: nikomu nebude připadat dietní a nudný, ale velmi lehký a pikantní.
Složitost: Salát je velmi chutný, ale přesto se dá připravit i na talíři: snadno Kalorie: 349,44 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 20 min. B/L/U: 4,08 g/29,73 g/16,69BlenderBez tepelné úpravyObědSalátVegetariánství: striktněVegetariánstvíNa slavnostní stůlNový rokPříspěvekPŘÍSADY PRO 4 PORCE100 g červeného zelí100 g bílého zelí100 g mrkve80 g ředkviček40 g sójových klíčků70 g čerstvých okurek15 g dýňových semínek1 lžička olivového olejeAsijský dresink:1 stroužek česneku25 g nerafinovaného třtinového cukru80 ml rýžového octa mitsukan100 ml rostlinného oleje20 ml lehké sójové omáčky Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Všechny ingredience na omáčku vložte do mixéru a rozšlehejte.
Krok 2
Nakrájejte nebo nakrájejte na tenké plátky všechnu zeleninu, přidejte sójové klíčky.
Krok 3
Salát přelijte zálivkou, dejte do servírovacích misek a posypte dýňovými semínky.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #mrkev #řepka #olivový olej #okurky #bílé zelí #dýňová semínka #oběd #blender #rýžový ocet #salát #bez tepelné úpravy*****]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích