Bramborová polévka se zeleným hráškem

Recept

Pokud chcete, můžete tuto polévku podávat s jakýmkoli snadno tavitelným sýrem, nejen s parmazánem.

Složitost: snadno Kalorie: 168.00 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 30 min.BlenderVařeníVečeřeVývarSmetanová polévkaPolévkaBramborová polévkaDětské menuPŘÍSADY PRO 4 PORCE3 střední brambory1 1/2 – 2 litry kuřecího vývaru1 malá cibule1 stroužek česneku1 lžíce olivového oleje250 g čerstvého zeleného hrášku20 g strouhaného parmezánu Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Oloupejte cibuli a česnek, nakrájejte je. Ve velkém hrnci rozehřejte olej. Osmahněte cibuli a česnek a za stálého míchání smažte, dokud cibule nezměkne, 7-9 minut.

Krok 2

Přidejte kuřecí vývar a brambory. Přiveďte k varu a vařte odkryté 10 minut. Vmíchejte hrášek a vařte, dokud brambory nezměknou, 5-7 minut.

Krok 3

Polévku rozšlehejte v mixéru a vraťte ji do hrnce. Přilijte horkou vodu a znovu přiveďte k varu, odstavte z plotny. Podávejte se sýrem.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronomická škola, č. 14 (88) červenec 2007 #parmezán #bouillon #bouillon #polévkové pyré #vaření #polévka #večeře #recepty pro děti #blender #hrášek*****]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: