Jedním z hlavních jídel ruské kuchyně jsou bezesporu pelmeně. Klasickým způsobem jejich přípravy je uvařit je a podávat s máslem, zakysanou smetanou nebo oblíbenou omáčkou. A můžete také smažit knedlíky, dusit se zeleninou a houbami. Hlavní je, aby ve složení výrobku nebylo nic navíc, aby knedlíky při vaření nepraskaly a aby byly chutné jako doma. Přesně takové knedlíky se vyrábějí pod značkou Caesar.
O čem vám budeme vyprávět v článku:
- Knedlíky dobývají svět
- Kde se setkává tradice a nejnovější technologie
Knedlíky dobývají svět
„Všechno geniální je jednoduché“ – tato formule se velmi hodí pro knedlíky. Stačí uhníst jednoduché těsto, obalit v něm mleté maso a výsledkem je vydatný a chutný pokrm, který je již dlouho oblíbený v různých národních kuchyních. Pokud se vydáme na cestu kolem světa a budeme hledat knedlíky a jejich příbuzné, najdeme sibiřské knedlíky, asijské manty, čínské dimsumy a wontony, gruzínské khinkali a italské ravioli… Na otázku „Kdo vymyslel tento pokrm?“ nenajdeme pouze jednoznačnou odpověď.
Slovo „pelmeně“, které se u nás vžilo, je ugrofinského původu a v doslovném překladu znamená „moučné ucho“. V Rusku se dříve než knedlíky dělaly „uši“ – z těsta se zeleninovou, houbovou nebo rybí nádivkou. Pouze se pokrm pekl v troubě, nikoliv vařil ve vroucí vodě.
Knedlíky se původně objevily v uralsko-sibiřské kuchyni. Navenek připomínaly knedlíky – ucho z těsta se neválelo do tvaru, na jaký jsme zvyklí, to se dělalo až později. Nejčastější náplní byla zvěřina, nikoli hovězí a vepřové maso jako dnes. Knedlíky se vždy připravovaly ve velkém množství. Mrazily se a pak je stačilo rychle uvařit – a vydatný oběd byl hotov.
Na Sibiři jsou horké knedlíky pro mnoho lidí dodnes nepostradatelným atributem slavnostní hostiny. Jejich příprava je celým rituálem: sejdeme se u stolu a strávíme večer tvarováním knedlíků. A nezapomeňte si připravit „knedlík pro štěstí“! Podle tradice by poslední vyrobený knedlík měl mít neobvyklou náplň a ten, kdo ji dostane, bude mít štěstí.
Kde se setkávají tradice a nejnovější technologie
Láska ke knedlíkům už dávno přesáhla region, kde vznikly, a zachvátila celou zemi – od Kaliningradu až po Vladivostok. Proto lze knedlíky vyráběné pod značkami Caesar a Caesar* koupit v mnoha regionech Ruska, takže si každý může snadno připravit chutný domácí oběd nebo večeři s ruskou duší.
Při výrobě těchto knedlíků se harmonicky snoubí moderní technologie, pečlivé dodržování receptur a přísné požadavky na kvalitu surovin.
Pro výrobu knedlíků se například používá vybrané chlazené maso. Vykosťování se provádí na vlastních pracovištích, abychom měli jistotu, že mleté maso pro různé druhy knedlíků bude vyrobeno v souladu se všemi předpisy a pravidly. To znamená, že masová náplň nebude obsahovat nic navíc, bude mít bohatou chuť a příjemnou strukturu.
Také ostatní suroviny jsou výhradně přírodní: prvotřídní mouka, vaječná melanž, voňavá cibule, smetana a koření. Vše nejvyšší kvality, žádné přídatné látky, které by suroviny zlevňovaly! Tento přístup zajišťuje přirozenou, domácí chuť knedlíků, na které si pochutnají dospělí i děti.
Výsledek oceníte, když ochutnáte tradiční knedlíky Caesar Classic plněné vepřovým a hovězím masem. Nenajdete v nich nic zbytečného. Obsahují pouze maso nejvyšší kvality, prvotřídní mouku, přírodní vaječnou melanž, cibuli, černý pepř a sůl. Pokud potřebujete „klasiku“, referenční chuť knedlíků, je to právě tato.
Pro opravdové gurmány – knedlíky Caesar Elite** plněné výběrovým hovězím masem, s přídavkem čerstvého vepřového a kuřecího masa. Šťavnaté mleté maso je zarámováno do tenkého těsta – chuť takových knedlíků je jemná, chuť delikátní. Gastronomický požitek je zaručen!
Nezapomněli jsme ani na domovinu knedlíků – Sibiř, stejně jako na tradiční recepty tohoto regionu. „Císařská pýcha Sibiře“ se vyrábí podle klasického receptu. Náplň z hovězího a vepřového masa s přídavkem dalších přírodních ingrediencí dodává knedlíkům bohatou chuť, kterou si mnoho lidí oblíbilo.
Ať už si vyberete jakékoliv knedlíky z řady Caesar a Caesar, budou domácí a chutné, vyrobené z čerstvých produktů s vysokými standardy kvality. Stačí je jen ochutnat, abyste se přesvědčili!
Tander JSC / magnit.ru
Tander JSC, OGRN 1022301598549, 350002, Krasnodar, 185, Levanevskogo str.
Více informací
Více informací
Více informací
Více informací
Více informací
Více informací
* „Caesar.“
** „Caesarova elita.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Reklama. Erid: 2VtzqvvvhX3u #dumplings #My Magnet**]. ?