Recept
Složitost: snadno Kalorie: 367,81 kcal/porce Porce: 6 Vaření: 1 ч B/L/U: 26.94 g/11.89 g/36.42MulticookerPečeníVečeřeDruhý chodKastrolHlavní chodPŘÍSADY PRO 6 PORCÍ600 g bílého rybího filé300 g bílého chleba1 šálek mléka2 mrkve3 brambory1 vejcerostlinný olej na smaženípepřsůl Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Připravte si multicooker a přísady.
Krok 2
Brambory a mrkev důkladně omyjte, uvařte ve slupce v multicookeru v režimu „Multicooker“ 20 minut při 140 °C. Vyjměte je do cedníku a nechte mírně vychladnout. Oloupejte zeleninu od slupky. Nastrouhejte ji na hrubém struhadle a rozmixujte. Směs rozdělte na 2 části.
Krok 3
Chléb rozlámejte na malé kousky a namočte do mléka, vymačkejte. Rybu omyjeme, osušíme a v mixéru nasekáme na pyré. Smícháme s namočeným chlebem, osolíme a opepříme.
Krok 4
Do multicookeru vložte vrstvu zeleniny. Na ni položte rybí mleté maso. Na ni položte zbývající zeleninu. Povrch kastrolu potřete trochou rozšlehaného vejce. Zavřete víko a vařte v režimu „Multicooker“ 30 minut při 110 °C.
Krok 5
Rybí nákyp je hotový.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Polaris #mléčné recepty #brambory #zavařování #druhý chod #pečení #multi cooker*****]. ?