Recept
Tvorožniki se mohou stát sezónním pokrmem, pokud je uvaříte se sladkou paprikou a budete je podávat, jak doporučuje Elena Ilyina, se sladkokyselou omáčkou z broskví.
Porce: 4SnídaněObědVečeřePečeníSvačinaKastrolPalačinkyTvarohové plackyTvarohové pečivoVegetariánství: Ovo-lactoVegetariánstvíPŘÍSADY PRO 4 PORCE400 g tvarohu100 g instantních ovesných vloček100 g krupice8 lžic mléka3 vejce1 velká sladká paprika ½ lžičky prášku do pečivarafinovaný rostlinný olejčerstvě mletý černý pepřsůl, čerstvě mletý bílý pepř Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Papriky omyjte, zbavte semínek a nakrájejte nadrobno. Tvaroh smíchejte s vejci, kváskem, ovesnými vločkami a krupicí a promíchejte vidličkou. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme mléko a těsto dobře prohněteme. Přidáme nakrájenou papriku a promícháme. Těsto necháme 10-15 minut odpočinout, množství krupice a ovesných vloček upravíme. Těsto bude dostatečně vláčné, aby se z něj daly rukama tvořit tvarohové bochánky. Pokud dáváte přednost jemnější konzistenci, snižte množství krupice a vloček na polovinu. V tomto případě je lepší těsto rozetřít na pánev polévkovou lžící a tvarohy budou lehčí. z těsta vytvarujte tvarohy, položte je na pánev s rozehřátým olejem. Smažíme z obou stran dozlatova, před dopečením na 5 minut přikryjeme pokličkou, aby se tvaroh dobře propekl. tvaroh podáváme horký, se zakysanou smetanou. Nebo k nim můžete připravit sladkokyselou omáčku z broskvového pyré. V mixéru rozmixujte jednu zralou broskev, přidejte 1/2 lžičky hořčice a 1 lžíci citronové šťávy, sůl, nasekaný kopr a 2 lžíce sezamových semínek.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #tvarohová #manna krupice #sladká paprika #manna #pancakes #cheesecakes #autorská kuchyně #Elena Ilyina #snacks #oatmeal #snack #tvarohová #tvarohová #dnes k večeři*****]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích