K receptu Obtížnost: snadno Kalorie: 176.00 kcal/porce Porce: 2 Vaření: 1 h 30 min. B/L/U: 1,93 g/0,19 g/41,46ObědDezertPěnaVegetariánství: striktněVegetariánství8. březnaNa sváteční stůlPříspěvekPŘÍSADY PRO 2 PORCE1 šálek zimolezu500 ml vody0,5 šálku cukru3-4 lžíce krupice Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Rozdrťte plody zimolezu, vymačkejte z nich šťávu. Koláč zalijte vodou a 5 minut povařte. Odvar přecedíme. do odvaru přidáme cukr, krupici a uvaříme velmi hustou kaši. Vychladíme, přidáme šťávu z bobulí a vyšleháme mixérem do strmé pěny. dáme do váz a na hodinu uložíme do chladničky.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #honeysuckle #mancake #dessert #desserts #mousse****]. ?