Zimolezová pěna

zimolezová pěnazimolezová pěna K receptu Obtížnost: snadno Kalorie: 176.00 kcal/porce Porce: 2 Vaření: 1 h 30 min. B/L/U: 1,93 g/0,19 g/41,46ObědDezertPěnaVegetariánství: striktněVegetariánství8. březnaNa sváteční stůlPříspěvekPŘÍSADY PRO 2 PORCE1 šálek zimolezu500 ml vody0,5 šálku cukru3-4 lžíce krupice Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Rozdrťte plody zimolezu, vymačkejte z nich šťávu. Koláč zalijte vodou a 5 minut povařte. Odvar přecedíme. do odvaru přidáme cukr, krupici a uvaříme velmi hustou kaši. Vychladíme, přidáme šťávu z bobulí a vyšleháme mixérem do strmé pěny. dáme do váz a na hodinu uložíme do chladničky.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #honeysuckle #mancake #dessert #desserts #mousse****]. ?

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: