K receptu Obtížnost: snadno Porce: 4 Vaření: 15 min.Italská kuchyněObědDruhý chodHlavní chodPŘÍSADY PRO 4 PORCEtagliatelle – 350 gfilet ze pstruha – 300 gčervený kaviár – 4 lžičky l.brokolice – 1 výhonekkapary – 2 polévkové lžíce.citronová šťávaolivový olejčerný pepř – podle chutisůl – podle chutiNa omáčku:20% smetana – 300 mlbílé suché víno – 150 mlpórek – 1 stonekceler – 1 stonek1 malá cibuletymián – 1 snítkaolivový olejbobkový list – 1 ks.bílý pepřsůl – podle chuti Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Na omáčku nakrájejte cibuli, celer a pórek nadrobno, osmahněte na oleji, přidejte tymián, bobkový list a zrnka pepře, 7 minut. Přilijte víno, odpařte do 3/4. Přilijte smetanu a 5 minut povařte. Přecedíme a osolíme.
Krok 2
Tagliatelle uvařte společně s brokolicí nakrájenou na růžičky. Pstruha nakrájejte na kostičky a rychle osmažte na oleji. Uvařené těstoviny a brokolici smíchejte s horkou omáčkou, přidejte kapary, citronovou šťávu a pepř a naaranžujte na talíře. Navrch položíme rybu a kaviár, posypeme pepřem.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: „Gastronome“, č. 06 (125) červen 2012 #cream #pasta #caper #capers #broccoli #selery #trout #red caviar #leek #second course #tagliatelle #white wine***]. ?