Tagliatelle se pstruhem a kaviárem

K receptu Obtížnost: snadno Porce: 4 Vaření: 15 min.Italská kuchyněObědDruhý chodHlavní chodPŘÍSADY PRO 4 PORCEtagliatelle – 350 gfilet ze pstruha – 300 gčervený kaviár – 4 lžičky l.brokolice – 1 výhonekkapary – 2 polévkové lžíce.citronová šťávaolivový olejčerný pepř – podle chutisůl – podle chutiNa omáčku:20% smetana – 300 mlbílé suché víno – 150 mlpórek – 1 stonekceler – 1 stonek1 malá cibuletymián – 1 snítkaolivový olejbobkový list – 1 ks.bílý pepřsůl – podle chuti Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Na omáčku nakrájejte cibuli, celer a pórek nadrobno, osmahněte na oleji, přidejte tymián, bobkový list a zrnka pepře, 7 minut. Přilijte víno, odpařte do 3/4. Přilijte smetanu a 5 minut povařte. Přecedíme a osolíme.

Krok 2

Tagliatelle uvařte společně s brokolicí nakrájenou na růžičky. Pstruha nakrájejte na kostičky a rychle osmažte na oleji. Uvařené těstoviny a brokolici smíchejte s horkou omáčkou, přidejte kapary, citronovou šťávu a pepř a naaranžujte na talíře. Navrch položíme rybu a kaviár, posypeme pepřem.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: „Gastronome“, č. 06 (125) červen 2012 #cream #pasta #caper #capers #broccoli #selery #trout #red caviar #leek #second course #tagliatelle #white wine***]. ?

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: