Recept Kalorie: 1: 425.00 kcal/porce Porce: 2ObědDruhý chodHlavní chodPŘÍSADY PRO 2 PORCE400 g telecího masa150 g žampionů300 g kořene celeru1 velké kyselé jablko100 g ostružin100 g masového vývaru4 snítky rozmarýnu (lze nahradit sušeným rozmarýnem)olivový olejsůl, pepř Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Nakrájejte kořen celeru na velké plátky a uvařte ho doměkka. Poté ho nakrájejte dohladka, přidejte několik kapek olivového oleje a podle chuti osolte a opepřete. telecí maso nakrájejte na velké kousky. Maso osmahneme na troše oleje dozlatova, osolíme a opepříme. K masu přidáme žampiony (celé nebo nakrájené na půlky) a pokračujeme ve smažení. Po 10 minutách přidejte jablko a nasekaný rozmarýn, vše zalijte vývarem a 10 minut poduste. Ke konci přidejte ostružiny a nechte je 1 minutu prohřát. Podávejte s celerovou pěnou jako přílohou.
Pokud zjistíte chybu nebo nepřesnost, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #rozmarýn #houby #jablka #jablka #telatina #seler #bobule #druhý chod #zdravé recepty***]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích