Telecí maso s jablky a ostružinami

Recept Kalorie: 1: 425.00 kcal/porce Porce: 2ObědDruhý chodHlavní chodPŘÍSADY PRO 2 PORCE400 g telecího masa150 g žampionů300 g kořene celeru1 velké kyselé jablko100 g ostružin100 g masového vývaru4 snítky rozmarýnu (lze nahradit sušeným rozmarýnem)olivový olejsůl, pepř Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Nakrájejte kořen celeru na velké plátky a uvařte ho doměkka. Poté ho nakrájejte dohladka, přidejte několik kapek olivového oleje a podle chuti osolte a opepřete. telecí maso nakrájejte na velké kousky. Maso osmahneme na troše oleje dozlatova, osolíme a opepříme. K masu přidáme žampiony (celé nebo nakrájené na půlky) a pokračujeme ve smažení. Po 10 minutách přidejte jablko a nasekaný rozmarýn, vše zalijte vývarem a 10 minut poduste. Ke konci přidejte ostružiny a nechte je 1 minutu prohřát. Podávejte s celerovou pěnou jako přílohou.

Pokud zjistíte chybu nebo nepřesnost, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #rozmarýn #houby #jablka #jablka #telatina #seler #bobule #druhý chod #zdravé recepty***]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: