K receptu Obtížnost: snadno Porce: 4 Vaření: 1 чGril / BBQMarocká kuchyněVečeřeVečeřeDruhý chodOmáčka/dresinkVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPiknikPříspěvekPŘÍSADY PRO 4 PORCEcuketa – 1 ks.skořice – 1 lžička.rostlinný olejcukr – 1 lžička.sultánky – 100 glilek – 1 ks.kmín – 1 lžička.červená a žlutá paprika – po 1 ks.kuskus – 150 gčervená cibule – 1 ks.sůl Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Lilek nakrájejte na kolečka, osolte a nechte 30 minut odležet. Poté jej opláchněte.
Krok 2
V hrnci rozehřejte rostlinný olej. Přidejte koření, cukr, sultánky a 350 ml vody. Přiveďte k varu, vsypte kuskus, promíchejte a odstavte z ohně. Nechte na teplém místě pod pokličkou.
Krok 3
Oloupejte cibuli. Papriku rozkrojte na 4 části a odstraňte jádřinec. Cuketu a cibuli nakrájejte na kolečka. Zeleninu potřete olejem, osolte a 15 minut grilujte. Podávejte s kuskusem.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Sbírka receptů, č. 08 (64) duben 2009 #rozinky #okurky #cukety #sladké papriky #baklažány #sotéky #druhý chod #grilování***]. ?