K receptu Obtížnost: střední Kalorie: 493.00 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 30 min. B/L/U: 24,00 g/33,00 g/25,00 gVařeníVečeřeVývarPolévka23. února.PŘÍSADY PRO 4 PORCEhotový koncentrovaný masový vývar – 0,5 litruproužky slaniny – 4 ksčervená paprika nakrájená na proužky – 2 ks.brambory – 0,5 kghlavička česneku – 1 ksnakrájené lovecké klobásy – 300 g Tabulka hmotností a měr RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Předehřejte troubu na 200 °C. Slaninu, párky, červenou papriku a hlavičku česneku rozložte na plech. Vložte do trouby na 10-15 minut. Vyjměte a nechte vychladnout. Slaninu a papriku nakrájejte na malé proužky, česnek oloupejte.
Krok 2
Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte na tyčinky. Masový vývar nalijte do hrnce, přidejte 1 litr vody, přiveďte k varu, vložte brambory a vařte 15 minut.
Krok 3
Přidejte česnek, slaninu, papriku a klobásy a stáhněte z ohně. Nechte 20 minut louhovat.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronomická škola, č. 20 (94) říjen 2007 #sladká paprika #brambory #vaření #polévka #slanina #lovecké klobásy***]. ?