Pikantní paprikový předkrm

K receptu Obtížnost: snadno Porce: 4 Vaření: 30 min.NádivkaVečeřeDruhý chodPředkrmSalátVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPŘÍSADY PRO 4 PORCE křen 1 lžička.zakysaná smetana – 2 polévkové lžícečesnek – 3 stroužkysladké papriky různých barev – 4 ks.čedar – 300 gsvazek petrželkysůl Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Papriky omyjte, vložte do formy na pečení, postříkejte rostlinným olejem a vložte na 15-20 minut do trouby. Přendejte do plastového sáčku a nechte vychladnout. Poté opatrně sloupněte slupku, na straně udělejte do dužiny zářez a vyjměte jádřinec.

Krok 2

Nastrouhejte sýr, oloupejte a nasekejte česnek, omyjte a najemno nasekejte petrželku. V míse smíchejte sýr, česnek, bylinky, zakysanou smetanu a křen. Dochuťte solí.

Krok 3

Papriky položte na pracovní plochu, rozprostřete mezi ně náplň a srolujte.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronomická škola, №04 (174) únor 2011 #sýr #čedar #sladká paprika #chřest #křen #zakysaná smetana recepty #snacks #snack #snacks***]. ?

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: