K receptu Obtížnost: snadno Porce: 4 Vaření: 30 min.NádivkaVečeřeDruhý chodPředkrmSalátVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPŘÍSADY PRO 4 PORCE křen 1 lžička.zakysaná smetana – 2 polévkové lžícečesnek – 3 stroužkysladké papriky různých barev – 4 ks.čedar – 300 gsvazek petrželkysůl Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Papriky omyjte, vložte do formy na pečení, postříkejte rostlinným olejem a vložte na 15-20 minut do trouby. Přendejte do plastového sáčku a nechte vychladnout. Poté opatrně sloupněte slupku, na straně udělejte do dužiny zářez a vyjměte jádřinec.
Krok 2
Nastrouhejte sýr, oloupejte a nasekejte česnek, omyjte a najemno nasekejte petrželku. V míse smíchejte sýr, česnek, bylinky, zakysanou smetanu a křen. Dochuťte solí.
Krok 3
Papriky položte na pracovní plochu, rozprostřete mezi ně náplň a srolujte.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronomická škola, №04 (174) únor 2011 #sýr #čedar #sladká paprika #chřest #křen #zakysaná smetana recepty #snacks #snack #snacks***]. ?