Quinoa se zeleninou

Recept

Abychom nepropadli jarní avitaminóze, vyplatí se poslechnout radu Eleny Iljiny a připravit si k večeři pokrm z dnes módních quinoových krup.

Složitost: snadno Kalorie: 185,70 kcal/porce Porce: 10 Vaření: 15 min. B/L/U: 7.26 g/3.43 g/29.11SnídaněObědVečeřeDruhý chodOvesná kašeHlavní chodVegetariánství: přísněVegetariánstvíPříspěvekPŘÍSADY PRO 10 PORCÍrozmarýnQuinoa kroupy – 350 grajčata – 4-5 ksstřední lilek – 3 ks.česnek – 3-4 stroužkysůlčerstvě mletý černý pepřcibule – 1 ks.olivový olejbazalka Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovkaStisknutím tlačítka ponecháte obrazovku během vaření zapnutou.

Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.

Krok 1

Uvařte quinoové kroupy podle receptu na obalu. Zeleninu omyjte, lilek nakrájejte na kostičky, osolte a nechte několik minut odležet. Cibuli a rajčata nakrájejte na středně velké kostky.

Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmažte cibuli dozlatova. Přidejte na kostičky nakrájená rajčata, promíchejte, přikryjte a na mírném ohni duste 3-5 minut.

Mezitím v jiné pánvi rozehřejte olej a za stálého míchání na něm osmahněte lilek do polova. K lilkům přidejte cibuli a rajčata a promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte pikantní bylinky a nasekaný česnek. Dusíme pod pokličkou dalších 5-7 minut. Na každý talíř dejte quinou a navrch zeleninu.

Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #rajčata #quinoa #baklažány #druhý chod #autorská kuchyně #dnešní večeře*****]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích

Drahý příteli! Pokud článek není dopsán celý, možná je useknutý, dejte nám vědět do komentářů, budeme vám vděčni!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: