Recept
Abychom nepropadli jarní avitaminóze, vyplatí se poslechnout radu Eleny Iljiny a připravit si k večeři pokrm z dnes módních quinoových krup.
Složitost: snadno Kalorie: 185,70 kcal/porce Porce: 10 Vaření: 15 min. B/L/U: 7.26 g/3.43 g/29.11SnídaněObědVečeřeDruhý chodOvesná kašeHlavní chodVegetariánství: přísněVegetariánstvíPříspěvekPŘÍSADY PRO 10 PORCÍrozmarýnQuinoa kroupy – 350 grajčata – 4-5 ksstřední lilek – 3 ks.česnek – 3-4 stroužkysůlčerstvě mletý černý pepřcibule – 1 ks.olivový olejbazalka Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Uvařte quinoové kroupy podle receptu na obalu. Zeleninu omyjte, lilek nakrájejte na kostičky, osolte a nechte několik minut odležet. Cibuli a rajčata nakrájejte na středně velké kostky.
Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmažte cibuli dozlatova. Přidejte na kostičky nakrájená rajčata, promíchejte, přikryjte a na mírném ohni duste 3-5 minut.
Mezitím v jiné pánvi rozehřejte olej a za stálého míchání na něm osmahněte lilek do polova. K lilkům přidejte cibuli a rajčata a promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete, přidejte pikantní bylinky a nasekaný česnek. Dusíme pod pokličkou dalších 5-7 minut. Na každý talíř dejte quinou a navrch zeleninu.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: Gastronom.ru #rajčata #quinoa #baklažány #druhý chod #autorská kuchyně #dnešní večeře*****]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích