Obtížnost receptu: snadno Kalorie: 110,23 kcal/porce Porce: 4 Vaření: 1 ч B/L/U: 1,77 g/9,66 g/3,88ObědDruhý chodSalátSlavnostní salátyVegetariánství: striktněVegetariánství8. březnaNa sváteční stůlPříspěvekPŘÍSADY PRO 4 PORCEčervená sladká paprika – 1 ks.zlaté fazole (klíčky) – 100 gmalá okurka – 1 kskoriandr – několik sníteksójová omáčka – 1 polévková lžíce.česnek – 1 stroužekdezodorizovaný rostlinný olej – 2 polévkové lžíce.sezam (semínka) – 1 polévková lžíce.rýžový ocet – 1 polévková lžíce.zelená cibule – 2 cibulemletý koriandr – špetka Tabulka měr a vah RECEPT NA VAŘENÍZtlumená obrazovka
Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního režimu.
Krok 1
Klíčky ponořte na 30 sekund do vroucí vody a ihned propláchněte studenou vodou, nechte okapat.
v cedníku. Okurku rozkrojte na polovinu a nakrájejte na větší kousky. Papriku zbavte semínek a nakrájejte na malé proužky. Zelenou cibuli nakrájejte na příčné plátky. Listy koriandru nasekejte. Zeleninu vložte do salátové mísy.
Krok 2
Na zálivku smíchejte rostlinný olej, rýžový ocet, sójovou omáčku, koriandr a drcený česnek.
Krok 3
Salát oblékněte a dejte na 30 minut do chladničky.
Krok 4
Sezamová semínka opražte na suché pánvi a před podáváním jimi posypte salát.
Pokud si všimnete chyby nebo nepřesnosti, dejte nám prosím vědět. Zdroj: „Gastronome“, 01 (120) leden 2012 #fazole #česnek #česnek #zelená cibule #okurky #sladká paprika #cilantro #cunjut #saláty #ryžový ocet #salát***]. ? Další nápady a recepty na našich sociálních sítích