Míchaná vejce budou mít dokonalý žloutek, pokud na pánev přidáte jednu přísadu.

Šéfkuchař prozradil, jak připravit dokonalá míchaná vajíčka ve čtyřech variantách.

Jak uvařit dokonalá míchaná vajíčka – tipy / koláž My, screenshoty z videa

Mnoho lidí na celém světě má míchaná vajíčka jako své oblíbené jídlo. Každý je však má rád po svém: někteří lidé je mají rádi s tekutým žloutkem, zatímco pro jiné musí být žloutek dobře osmažený.

Jak píše Express, odbornice na vaření Kelly Scottová na svém TikToku odhalila tajemství dokonalých míchaných vajec.

Kuchařka Kelly Scottová, známá jako kellyscleankitchen, se tedy na TikToku podělila o své tajemství, jak si na zítra připravit dokonalá míchaná vajíčka.

Za prvé, podle dívky by se vejce měla smažit na nepřilnavé pánvi s nepřilnavým povrchem a olejem. Díky tomu bude pokrm pokaždé dokonalý.

Jak na to?

Jakmile olej zpění – pošlete do něj vejce. „Smažená vejce vždy připravujte na středním až nízkém ohni, protože nechceme mít křupavé okraje,“ radí odborník.

Aby žloutek zůstal tekutý, vařte vejce, dokud bílky neztuhnou.

Chcete-li připravit lehká míchaná vejce s lehce opečeným žloutkem, obraťte je a 10 sekund je zahřívejte.

Pro středně propečená vejce vejce otočte a minutu vařte na druhé straně. V tomto případě bude žloutek džemovitý.

„A konečně, pokud se chystáte vařit vejce natvrdo, musíte ho obrátit a poté žloutek rozmačkat. Tím zajistíte, že žloutek bude zcela propečený,“ říká šéfkuchař.

Připomeňme, že dříve My prozradil, jak vařit vejce po florentsku.

Možná vás budou zajímat také zprávy:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: