S jednoduchou ingrediencí se příloha vydaří jako v restauraci.
Co přidat do bramborové kaše, aby byl pokrm jako v restauraci / Koláž: My, foto depositphotos.com
Dozvíte se:
- Jak připravit chutnou a jemnou bramborovou kaši
- Co přidat do bramborové kaše místo mléka
Přidávání másla a mléka do bramborové kaše je neměnnou tradicí. Pokud však znáte alternativy, můžete připravit ještě chutnější přílohu, která potěší dospělé i děti. My zjistil, jak nahradit mléko a máslo v bramborové kaši.
Osudová chyba kazí jídlo: Chytrý trik a bramborová kaše se vám rozplyne v ústech.
Portál Pixelinform píše, že výbornou náhradou mléka může být zakysaná smetana. Nejenže zlepšuje chuť bramborové kaše, ale také jí dodává jemnou, „smetanovou“ konzistenci.
Zakysaná mléčná složka také dodává pokrmu jedinečnou chuť.
Přibližně na 500 g brambor je vhodné přidat 3-4 lžíce zakysané smetany. To bude zcela dostačující.
Pokud chcete mít bramborovou kaši dietnější, doporučujeme přidat trochu vývaru.
Je vhodná i pro ty, kteří nesnášejí laktózu.
Díky zakysané smetaně nebo vývaru získá bramborová kaše zvláštní chuť, které nelze dosáhnout mlékem nebo máslem.
Další novinky:
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.