Dokonalý recept na pilaf: jen jedno tajemství – dobrota k olizování prstů

Recept na pilaf, který si získá vaši rodinu.

Plov – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/, pixabay.com/

Nabízíme vám recept na lahodný pilaf, který se vám určitě povede. Tento báječný pokrm se bude líbit těm, kteří hodně pracují a nemají čas se motat v kuchyni. Je rychlý, chutný a lákavý!

Mimochodem, aby byl pilaf křehký, nemíchejte ho, uvádí My s odkazem na tanya_akopyan_recepty.

Užíváme mleté maso a připravujeme chutnou večeři pro celou rodinu – skvělý recept.

Pilaf – recept

  • 100 ml – rostlinný olej
  • 0,5 kg – hovězí maso
  • 300 g – cibule
  • 2 ks. – mrkev
  • 0,5 kg – rýže
  • 1 litr – voda
  • Sůl, koření na pilaf, hlavička česneku

Maso nakrájejte na kousky, cibuli na kostičky a mrkev nastrouhejte nahrubo nebo nakrájejte na slámky.

V hrnci se silným dnem osmahněte maso na rostlinném oleji, poté přidejte cibuli a mrkev.

Pokrm osolte a opepřete, a když je maso a zelenina hotové, vsypte dlouhou rýži.

Zalijte horkou vodou a přidejte celou hlavičku česneku.

Pokrm vařte na mírném ohni 40 minut pod pokličkou, nyní promíchejte a nechte na ohni dalších 10 minut.

Dobrou chuť!

Podívejte se na video, jak uvařit pilaf:

Kdo je recept_dny_y_tanya_akopyan?

recept_dny_y_tanya_akopyan je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru recept_dny_y_tanya_akopyan se přihlásilo více než 73 tisíc uživatelů sociální sítě.

Pokud jste si všimli chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Motorest Milovice u Hořic

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: