Pomazánka je velmi rychlá a snadná na přípravu, ale je velmi chutná.
Recept na chutnou pomazánku na boršč / Kolage: My, foto depositphotos.com
Boršč a předkrmy k němu jsou nedílnou součástí pravé ukrajinské kuchyně. Pokud potřebujete rychle prostřít stůl pro příchod hostů nebo rodiny, pak My nabízí přípravu chutné pomazánky ze sádla na chlebu, která skvěle doplní první chod.
Mimochodem, dříve jsme psali: Božská pomazánka na chleba z elementárních surovin: uvařená za 5 minut.
Na své instagramové stránce @yuliia.senych se foodblogerka podělila o recept na neuvěřitelnou pomazánku, která potěší fanoušky ukrajinské kuchyně.
Složení: 1:
- solené sádlo – 250-300 g;
- česnek – 5-6 stroužků;
- pepř podle chuti.
Nejprve je třeba oloupat česnek a nastrouhat ho.
Poté vezměte osolené sádlo bez slupky a česneku. Přísady vložte do mlýnku na maso a stočte. Můžete to udělat dvakrát, konzistence pomazánky pak bude jemnější.
Nezapomeňte přidat trochu mletého pepře, aby byla pomazánka pikantní.
Podávejte s bílým nebo černým chlebem.
Kulinářský blogger dodává, že pomazánka se hodí k boršči.
Příprava je velmi jednoduchá, ale vaše rodina si tuto neuvěřitelnou pomazánku zamiluje.
Dobrou chuť!
Jak připravit slaninovou pomazánku na boršč – podívejte se na video:
Kdo je yuliia.senych?
yuliia.senych je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru yuliia.senych se přihlásilo více než 50 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.