Velmi chutná pomazánka za 10 minut. Recept na makrelovou pomazánku, která si získá každého.
Velmi chutná pomazánka – rieta recept / Koláž My, foto goodfon
Velmi chutný recept na makrelovou pomazánku. Recept pochází z Francie, kterou v SSSR všichni zbožňovali.
Takový předkrm je neuvěřitelně chutný a jednoduchou pomazánkou budete moci překvapit své blízké.
Předkrm z makrel na slavnostní stůl za pár minut.
Makrela Riette – jednoduchý recept
Budete potřebovat:
- Horké uzené makrely – 1 ks
- Cibule – 1 ks
- Solené okurky – 2 ks
- Smetanový sýr
- Bageta
Tip! Riet by neměl být homogenní jako paštika, takže makrelu stačí rukama roztrhat na vlákna.
Můžete také zvolit čerstvou makrelu a upéct ji až do upečení v troubě. Vše podle vaší chuti.
Jak připravit makrelový ryet – jednoduchá pomazánka
Makrelu zbavte kůže, odstraňte kosti a rozdělte na vlákna. Můžete ji nakrájet nadrobno.
Oloupejte cibuli, nakrájejte ji nadrobno a přidejte k makrele.
Okurky můžete nastrouhat nebo nasekat na masovém strojku. Můžete použít i mixér. Cibuli přidejte k makrele.
Recept na makrelovou pomazánku / goodfon
K makrele přidáme smetanový sýr a dobře promícháme.
Bagetu nakrájejte na plátky, můžete ji opéct na pánvi, aby byla křupavá.
Každý plátek bagety potřete makrelovou pomazánkou, ozdobte olivami, oliváčem nebo snítkou kopru.
Podívejte se na video, jak připravit lahodnou makrelovou pomazánku – recept rieta:
Kdo je _tanyushina_?
Tetyana Yushina _tanyushina_ je populární kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje zajímavé recepty gurmánských jídel. K odběru _tanyushina_ se přihlásilo více než 130 tisíc uživatelů Instagramu.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.