Jak si vybrat
Užitečná fakta ke Dni sýrů: Proč jíst sýr, jak ho vybírat a skladovat? Ukázalo se, že každý rok 4. června se slaví Den sýrů. Prozradíme vám, z čeho...
Přínosy a škodlivost sýrů pro organismus Existuje názor, že sýr je nepřítelem postavy a zdraví srdce a cév. Výrobek je opravdu dost tučný a kalorický, ale vše není.
Měkký a hladký: jak rozeznat pravý tvaroh od padělků Malý tvaroh může mít tolik tajemství! Jaký by tedy měl být? To nám prozradí odborníci z Roskachestva.
Hlavní otázky týkající se hovězího masa: lze maso připravené v páře péct, má se odřezávat tuk, které kusy hovězího masa jsou nejlépe propečené?
Jak sklízet, loupat a skladovat chřest, který je právě teď nejšťavnatější Na jaře se chřest objevuje na pultech obchodů již začátkem května.