Produkty
Sendviče s tresčími játry: proč je to ideální svačina Sendviče s tresčími játry jsou ideální volbou k snídani, večeři, obědu nebo jen ke svačině.
Přínosy a škodlivost sýrů pro organismus Existuje názor, že sýr je nepřítelem postavy a zdraví srdce a cév. Výrobek je opravdu dost tučný a kalorický, ale vše není.
Škodlivost a prospěšnost melounu. Jak správně jíst meloun, abychom si neuškodili Sladký a šťavnatý meloun láká už jen svou chutí. Zdá se, že ho můžete
Jak skladovat jahody, aby se rychle nekazily Zralé jahody se často kazí již po několika dnech. Je to škoda, protože vyhazovat právě nakoupené aromatické
Našich 15 nejlepších receptů na mrkvový salát Mrkev je známá a cenově výhodná zelenina dostupná po celý rok. Navíc, jak všichni víme, je bohatá na vitamíny a vlákninu.
Měkký a hladký: jak rozeznat pravý tvaroh od padělků Malý tvaroh může mít tolik tajemství! Jaký by tedy měl být? To nám prozradí odborníci z Roskachestva.
Káva nebo čekanka: co potřebujete vědět, abyste si vybrali správně Mnoho odborníků na výživu dnes doporučuje čekanku jako alternativu ke kávě.
Jak vybrat ty nejchutnější třešně a jak je skladovat, aby se nezkazily Třešně jsou nyní v prodeji. Odborníci z Rospotrebnadzoru radí, jak správně vybrat
10 nejlepších domácích receptů na cukroví Domácí cukrovinky jsou nejen gurmánskou pochoutkou, ale také nádherným dárkem. Zvláště když jsou vyrobeny vlastníma rukama.
Hlavní otázky týkající se hovězího masa: lze maso připravené v páře péct, má se odřezávat tuk, které kusy hovězího masa jsou nejlépe propečené?