Produkty
Káva nebo čekanka: co potřebujete vědět, abyste si vybrali správně Mnoho odborníků na výživu dnes doporučuje čekanku jako alternativu ke kávě.
Jak vybrat ty nejchutnější třešně a jak je skladovat, aby se nezkazily Třešně jsou nyní v prodeji. Odborníci z Rospotrebnadzoru radí, jak správně vybrat
10 nejlepších domácích receptů na cukroví Domácí cukrovinky jsou nejen gurmánskou pochoutkou, ale také nádherným dárkem. Zvláště když jsou vyrobeny vlastníma rukama.
Hlavní otázky týkající se hovězího masa: lze maso připravené v páře péct, má se odřezávat tuk, které kusy hovězího masa jsou nejlépe propečené?
Co je agar-agar, kde se používá v kuchyni a jak se liší od želatiny? Máte rádi želé, pěny, marmelády, ale bojíte se želatiny? Agar-agar je přírodní zahušťovadlo, které.
Odborníci pojmenovali chyby při skladování cibule: jak správně vybrat cibuli a zachovat všechny její výhody Cibule se používá k přípravě mnoha pokrmů.
Jak sklízet, loupat a skladovat chřest, který je právě teď nejšťavnatější Na jaře se chřest objevuje na pultech obchodů již začátkem května.
Jak připravit těsto na knedlíky: 5 druhů těsta s recepty na vaření Ideální těsto na vareniky je poměrně tenké, ale pružné a zároveň se snadno vyvaluje.